Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι νικητές του IFA 2019 Giveaway

Οι νικητές του IFA 2019 Giveaway

απο Kostas Gliatiotis

Με μια ημέρα καθυστέρηση, για τεχνικούς λόγους, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους νικητές της κλήρωσης για τα τρία δώρα μας.

Η επιλογή τους έγινε ανάμεσα σε όλους που έκαναν like στο βίντεο του giveaway στο YouTube, στο post στο Facebook αλλά και το Instagram.

Τρια διαφορετικά δώρα και τρεις διαφορετικοί νικητές λοιπόν.

Η κινητήρια για το smartwatch της Honor προέρχεται από το Facebook και είναι συγκεκριμένα η κυρία

Ξένια Μερσίνη.

Για το μικρο ηχεί της JBL, ο νικητής προέρχεται από το YouTube και είναι συγκεκριμένα ο χρήστης

Spyros Pappas

Τέλος, τα ακουστικά της Belkin, που δυστυχώς λειτουργούν μόνο σε iphone της Apple, κερδίζει πάλι ένας φίλος μας από το YouTube και συγκεκριμένα ο…

Funky king TV.

Οι τρεις νικητές θα ενημερωθούν από το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά και με νέο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. Η αποστολή των δώρων θα γίνει δωρεάν από εμάς, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας διαμένουν οι νικητές.

Θα ακολουθήσουν σύντομα πολλές ακόμα αντίστοιχες κληρώσεις, μέχρι τότε ευχαριστούμε πολύ όλους τους αναγνώστες και θεατές μας για τη συμμετοχή τους!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Funky King TV 21/09/2019 - 11:31

Συγνώμη μου κάνεις πλακα…..

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights