Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei : 5G Smartphones στη μεσαία κατηγορία το 2020

Huawei : 5G Smartphones στη μεσαία κατηγορία το 2020

απο Kostas Gliatiotis

Αμέσως μετά την παρουσίαση του κορυφαίου Mate 30 pro, ο Richard Yu, πρόεδρος του τμήματος της Huawei που κατασκευάζει Smartphones, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορούν τον κλάδο γενικότερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, τουλάχιστον η εταιρεία του, θα έχει διαθέσιμα 5G Smartphones στη μεσαία κατηγορία μέσα στην επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Huawei εστιάζει στην premium κατηγορία για φέτος, αλλά θα κατέβει στη μεσαία μέσα στο 2020, τουλάχιστον σε ότι αφορά το 5G.

Μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο, λέγοντας ότι οι 5G συσκευές θα έρθουν σύντομα και στη χαμηλή κατηγορία τιμής. Η Huawei έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον Kirin 980 με εξωτερικό 5G modem και τον νέο και καταπληκτικό Kirin 990 σε έκδοση με αυτό ενσωματωμένο.

Θα πρέπει μέσα στους επόμενους μήνες να παρουσιάσει έκδοση των Kirin 810 και 710, με υποστήριξη για 5G δίκτυα προκειμένου να κάνει και πράξη τις δηλώσεις αυτές ή να μεταφέρει τον Kirin 980 στη μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights