Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πρώτα στην Ασία τα νέα Huawei Mate 30

Πρώτα στην Ασία τα νέα Huawei Mate 30

απο Kostas Gliatiotis

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων Mate 30 και Mate 39 Pro, ο Richard Yu, πρόεδρος του τμήματος κινητής της Huawei, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα τους και επίσημα πλέον.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, τα δύο νέα Mate 30 θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην Ασία, όπου η εταιρεία έχει μεγαλύτερη εμπειρία στη διάθεσή προϊόντων χωρίς τις υπηρεσίες της Google. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ειδικά στην Κίνα, η Google δεν έχει κανενός είδους παρουσία, και όλα τα Smartphones της Huawei αλλά και όλων των εταιρειών, κυκλοφορούν χωρίς υπηρεσίες της εταιρείας αλλά και χωρίς εφαρμογές όπως το YouTube, o chrome και το Google maps.

Για την διαθεσιμότητα ειδικά του Mate 30 pro στην Ευρώπη, ο κύριος Yu δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, παρότι οι τιμές που ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία είναι σε ευρώ. Σταδιακά, και ανάλογα με τη χώρα, το Mate 30 pro θα έρθει πιθανότατα και στην Ευρώπη, χωρίς όμως κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights