Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 11 hands-on (Video)

Apple iPhone 11 hands-on (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple είναι η μοναδική εταιρεία πλέον, που περιορίζεται σε παρουσίαση νέων προϊόντων μια φορά το χρόνο “μόνο”, τουλάχιστον στην κατηγορία των Smartphones. Κάθε φορά όμως, μας δίνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά, αλλά και ακριβά τηλέφωνα που θα είναι διαθέσιμα για την επόμενη χρονιά.

Το iPhone 11 αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση για την εταιρεία, με αντίστοιχα αρκετούς διαφορετικούς τροπους. Αρχικά, είναι έστω και κατά περίπου 60 ευρώ φθηνότερο στη χώρα μας, μια εντελώς ασυνήθιστη λογική για την αμερικανική εταιρεια. Έχει όμως όλες τις βελτιώσεις και αλλαγές από το αντίστοιχο iPhone XR πριν ένα χρόνο, με πολλές από αυτές να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αλλά και …. Σημαντικές.

Στο συγκεκριμένο βίντεο έχουμε μια πρώτη εικόνα για το νέο τηλέφωνο της Apple, που ακόμα και στα 869 ευρώ της επίσημης τιμής του, αποτελεί το “φθηνότερο” από τα τρία νέα Smartphones που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες επίσημα .

Με αυτά τα χρήματα, προσφέρει μια συνηθισμένη μεν, ιδιαίτερα καλή σε απόδοση όμως, LCD οθόνη, η οποία συνεχίζει δυστυχώς να διατηρεί την χαμηλή της ονομαστική ανάλυση, που την φέρνει λίγο πάνω από το 720p.

Σε όλους τους άλλους τομείς όμως, το iPhone 11 είναι ένα “αστεία,” κορυφαίο Smartphone. Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του έχουν εντυπωσιακή απόδοση, και πλέον προσφέρουν αυτό που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία και που ήδη προσφέρουν όλοι οι ανταγωνιστές της εταιρείας.

Η βασική κάμερα παραμένει στα 12ΜΡ, με ένα ιδιαίτερα γρήγορο διάφραγμα f/1.8 αλλά και OIS για την σταθεροποίηση της εικόνας σε φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα πλέον προσφέρει και ένα ιδιαίτερα αποδοτικό αλλά και ενοχλητικά εύχρηστο night mode, κάτι που επίσης η εταιρεία έπρεπε να έχει ήδη διαθέσιμο στις συσκευές της.

Αυτό που αλλάζει σημαντικά είναι η δεύτερη κάμερα, που πλέον έρχεται με έναν υπερ ευρυγωνιο φακό, για φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο. Το οπτικό του πεδίο φτάνει τις 120 μοίρες, και είναι ουσιαστικά διπλάσιο από αυτό της βασικής κάμερας. Εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λιγότερο εντυπωσιακά, και περιορίζονται σε ένα f/2.4 διάφραγμα χωρίς οπτική σταθεροποίηση του φακου. Η ανάλυση είναι και εδώ στα 12ΜΡ, με τηνApple όμως να διατηρεί την ίδια απόδοση σε χρώματα και ευκρίνεια, με αυτή της βασικής καμερας.

Αντίστοιχα σημαντική τέλος, είναι η βελτίωση που φέρνει το iPhone 11 στον τομέα των επιδόσεων. Το Smartphone είναι απίθανα ισχυρό, με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο του Android. Μάλιστα η εταιρεία συνδυάζει τις επιδόσεις αυτές με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ένα “κατόρθωμα” που αξίζει της δικής του ξεχωριστής αναφοράς.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και το αναλυτικό μας review για τη συσκευή. Μέχρι τότε, το συγκεκριμένο βίντεο είναι η πρώτη μας.γνωριμια με το μικρότερο θεωρητικά, νέο iPhone 11.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights