Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Mix Alpha : Βγαλμένο από το μέλλον

Xiaomi Mi Mix Alpha : Βγαλμένο από το μέλλον

απο Kostas Gliatiotis

Ένα απίστευτο Smartphone σε σχεδόν κάθε τομέα, παρουσίασε πριν μερικές ώρες η Xiaomi, το Mi Mix Alpha. Όπως δηλώνει και η ονομασία του, πρόκειται για ένα διαφορετικό προϊόν, που φέρνει πολλές καινοτομίες.

Το πιο εντυπωσιακό από αυτά, θα μπορούσε να ειναι η κάμερα των 108ΜΡ, όμως το Mi Mix Alpha έχει μια ακόμα πιο μοναδική οθόνη. Η εταιρεία σχεδίασε ένα εύκαμπτο AMOLED panel, που αγκαλιάζει την πλαϊνή πλευρά του smartphone, και συνεχίζει στην πίσω όψη του.

Με αυτόν τον τρόπο, η Xiaomi έχει επιτύχει μια αναλογία οθόνης στο 180% της μπροστινής επιφάνειας, προφανώς υπολογίζοντας και το πίσω κομμάτι της.

Επιστρέφοντας στην κάμερα, με την ασυνήθιστα υψηλή ανάλυση, και αυτή με τη σειρά της αποτελεί κάτι νέο. Η ονομαστική ανάλυση των 108ΜΡ λειτουργεί και εδώ με την τεχνική του Pixel binning. Συνδυάζει πληροφορίες, λεπτομέρεια και δυναμικό εύρος από τέσσερα γειτονικά pixels σε ένα, προκειμένου η φωτογραφία να έχει τον μέσο όρο από την λεπτομέρια τους.

Ακόμα όμως και έτσι παράγει φωτογραφίες στα 27ΜΡ με επίπεδα λεπτομέρειας που προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να τα πετύχει κάποια άλλη κάμερα. Τυπικά, ο αισθητήρας φαίνεται ότι μπορεί να βγάλει φωτογραφία και στην πλήρη ονομαστική του ανάλυση. Αυτό, στις ιδανικές συνθήκες παράγει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στο εσωτερικό του Mi Mix Alpha βρίσκεται ο Snapdragon 855+, που αποτελεί ότι ισχυρότερο υπάρχει στον κόσμο του Android. Συνδυάζεται μάλιστα με 12GB μνήμης RAM αλλά και 512GB αποθηκευτικου χώρου.

Το Smartphone δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά, και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μετά το τέλος Νοεμβρίου σε μικρές ποσότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights