Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 11 Pro Max Hands-on video
iphone 11 pro max

Apple iPhone 11 Pro Max Hands-on video

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το νέο iPhone 11, είχαμε την τύχη να έχουμε στα χέρια μας και το κορυφαίο σε δυνατότητες αλλά και ακριβότερο με διαφορά, iPhone 11 Pro Max της Apple. Εκτός από την απαράδεκτη ονομασία του, που προσπαθεί να “πείσει” το αγοραστικό κοινό ότι θα αγοράσει κάτι επαγγελματικό ή απλά διαφορετικό από το συνηθισμένο, το κορυφαίο Smartphone της Αμερικάνικης εταιρείας, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό σε όλους τους τομείς.

Η Super Retina XDR οθόνη των 6.5 ιντσών όπως την ονομάζει η Apple, είναι στην πραγματικότητα ένα ακόμα πολύ καλό Panel αυτής της τεχνολογίας, που φυσικά κατασκευάζεται από τη Samsung Display. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η οθόνη του iPhone 11 Pro Max είναι πραγματικά κορυφαία σε απόδοση. Η υψηλή της ανάλυση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο με δεδομένο τον ανταγωνισμό στο χωρο του Android, η χρωματική της απεικόνιση όμως είναι άριστη και σχεδιασμένη να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Υποστηρίζει επίσημα πλέον και την προβολή HDR10 περιεχομένου, και το Smartphone αναγνωρίζεται ήδη από υπηρεσίες όπως το Netflix και το Youtube.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν όμως οι τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μερος του iPhone 11 Pro Max. Η Apple έστω και με καθυστέρηση προσέθεσε μια ακόμα κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό, προκειμένου να προσφέρει και αυτή, κάτι που για τον ανταγωνισμό της θεωρείται δεδομένο εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Η απόδοση των τριων αυτών καμερών είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε σε ξεχωριστό άρθρο, αυτό που έχει σημασία εδώ, είναι να αναφέρουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ξεπερνά με άνεση τον ανταγωνισμό της Apple. Μάλιστα και οι τρεις κάμερες βγάζουν φωτογραφίες με παρόμοιο χρωματικό προφίλ, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο από πολλές άλλες εταιρείες.

Τέλος, στο εσωτερικό του νέου iPhone 11 Pro Max, βρίσκεται ο A13 επεξεργαστής που έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple. Ακόμα και σε σύγκριση με τον μέχρι και σήμερα κορυφαίο, αμέσως προηγούμενο A12 Bionic, η εταιρεία έχει βελτιώσει κατά 20% τις επιδόσεις συνολικά αλλά έχει μειώσει και την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό κάνει τον Α13 τον ισχυρότερο με διαφορά, επεξεργαστή που υπάρχει στο εσωτερικό οποιουδήποτε Smartphone.

Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει φυσικά και το αναλυτικό Review μας, μέχρι τότε το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια πρώτη γνωριμία με το iPhone 11 Pro Max.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights