Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Moshi : Θήκες και αξεσουάρ για τα νέα iPhone 11
Best cases for iPhone 11

Moshi : Θήκες και αξεσουάρ για τα νέα iPhone 11

απο Kostas Gliatiotis

Η Αμερικάνικη Moshi, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εταιρείες που σχεδιάζουν θήκες και κάθε είδους αξεσουάρ για iPhones, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η εταιρεία εδώ και χρόνια, δημιουργεί μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν την ομορφιά στον σχεδιασμό, με την αντοχή και την ποιότητα που επιβάλλεται, ειδικά σε θήκες για τόσο ακριβά Smartphones όπως αυτά της Apple. Η Moshi λοιπόν, έκανε διαθέσιμη μια νέα σειρά από θήκες και τζάμια προστασίας, για τα αντίστοιχα νέα iPhone 11 και iPhone 11 Pro της Apple.

Altra

H σειρά Altra είναι σχεδιασμένη για αυτούς που θέλουν να έχουν το iPhone 11 Pro ή Pro Max συνεχώς μαζί τους χωρίς να χρειάζεται να το … κρατάνε στα χέρια τους. Οι θήκες έχουν υποδοχή για… λουράκι, και είναι συμβατές με μια μεγάλη γκάμα που έχει διαθέσιμα η εταιρεία.

Altra iPhone 11

Altra iPhone 11 Pro

Altra iPhone 11 Pro Max

iGlaze

Οι θήκες της σειράς iGlaze είναι ένας συνδυασμός υλικών, που τις κάνουν ιδιαίτερα ανθεκτικές σε πεσίματα και κάθε είδους χτύπημα. Το πλαίσιο της θήκης είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, προκειμένου να προσφέρει και αντίστοιχα πολυτελή αίσθηση στο χέρι, όπως και τα ίδια τα iPhone 11 Pro της Apple.

iGlaze iPhone 11

iGlaze iPhone 11 Pro

iGlaze iPhone 11 Pro Max

Overture

H σειρά Overture συνδυάζει την πολυτέλεια και την πρακτικότητα μιας θήκης σαν “πορτοφόλι” όπως είναι γνωστές και στη χώρα μας. Είναι κατασκευασμένη από οικολογικά υλικά, και έχει ξεχωριστές θέσεις για κάρτες αλλά και επιπλέον έγγραφα που τυχόν θέλει να έχει κάποιος μαζί με το Smarthone του.

Overture iPhone 11 Pro

Overture iPhone 11 Pro Max

SnapTo Ασύρματος φορτιστής

O νέος ασύρματος φορτιστής της Moshi είναι σχεδιασμένος να έχει ταυτόχρονα μικρό μέγεθος αλλά να είναι και ιδιαίτερα πρακτικός. Με βάση που επιτρέπει να τον στηρίζεις σε γωνία, μπορεί να φορτίζει το iPhone 11 Pro ακόμα και κατά την προβολή μιας ταινίας.

 

SuperSkin

Η σειρά SuperSkin είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν μια όσο το δυνατόν πιο λεπτή αλλά ταυτόχρονα ανθεκτική θήκη σιλικόνης. Με πάχος μερικών χιλιοστών μόνο, η θήκη διατηρεί την εμφάνιση αλλά και την συνολική “αίσθηση” στο χέρι των iPhone 11 Pro, αλλά και την εμφάνιση τους, αφού είναι πλήρως διάφανη.

SuperSkin iPhone 11

SuperSkin iPhone 11 Pro

SuperSkin iPhone 11 Pro Max

IonGlass

Για όσους θέλουν όμως μια ολοκληρωμένη προστασία για την νέα τους συσκευή, η Moshi έχει και ένα σύνολο από προστατευτικά τζάμια για την οθόνη των νέων iPhone 11 Pro. To Ion Glass είναι κατασκευασμένο ώστε να είναι πιο σκληρό και ανθεκτικό από ένα συνηθισμένο tempered glass. Ταυτόχρονα έχει ολεοφοβική επίστρωση, προκειμένου να μην αφήνει εύκολα και δαχτυλιές, κάτι όχι συνηθισμένο σε τζάμια προστασίας οθόνης.

IonGlass iPhone 11

IonGlass iPhone 11 Pro

IonGlass iPhone 11 Pro Max

IonGlass Privacy

Τελος, για όσους θέλουν να διατηρούν την οθόνη τους αποκλειστικά για αυτούς, η εταιρεία έχει σχεδιάσει το IonGlass Privacy. Το τζάμι προστασίας έχει γωνία θέασης μόλις 50 μοιρών, κάτι που σημαίνει οτι δεν μπορεί να δει κάποιος το περιεχόμενο της οθόνης του iPhone 11 Pro όταν το κοιτάει από το πλάι.

IonGlass Privacy for iPhone 11

IonGlass Privacy for iPhone 11 Pro

IonGlass Privacy for iPhone 11 Pro Max

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights