Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Watch GT 2 Unboxing Video
watch GT 2

Huawei Watch GT 2 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που έχει αναγνωρίσει ότι η “επιβίωση” στον κόσμο των Smartwatches , εμ στηρίζεται στο Wear OS της Google. Η εταιρεία επενδύει στις δικές της λύσεις, που περιλαμβάνουν το hardware αλλά και το λειτουργικό σύστημα των δικών της ρολογιών. Μετά το ιδιαίτερα εντυπωσιακό πολυτελές και όμορφο Watch GT πριν ένα χρόνο, ήρθε η ώρα για την κυκλοφορία του νέου και ακόμα καλύτερου Watch GT 2 από την εταιρεία.

Το νέο Smartwatch ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με το αντίστοιχα μοναδικό και κορυφαίο Mate 30 pro , σε αντίθεση όμως με αυτό, το Watch GT 2 θα κυκλοφορήσει επίσημα σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και τη χώρα μας. Η Huawei Hellas μας παραχώρησε το Watch GT 2 για τις ανάγκες των δοκιμών μας, μερικές ημέρες μόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του. Μέχρι λοιπόν να είναι έτοιμο το αναλυτικό μας review , γνωρίζουμε το Smartwatch στο …. Unboxing Video.

Το νέο ρολόι της εταιρείας, έρχεται με όλες τις βελτιώσεις που περιμένει κανείς, ώστε να είναι ακόμα πιο χρήσιμο και πρακτικό σε καθημερινή χρηση. Μια από τις πιο σημαντικές, είναι η ύπαρξη πλέον ξεχωριστού ηχείου αλλά και μικροφώνου, με διπλή χρησιμότητα. Αρχικά πλέον το watch GT 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση κλήσεων, όμως μπορεί να παίξει αυτόνομα και μουσική, κάτι που είναι σίγουρα ασυνήθιστο για ένα “έξυπνο ρολόι” .

Η εταιρεία όμως συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αυτονομία της μπαταρίας. Το smartwatch συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση του προκατόχου του, προσφέροντας συνολικά έως και 2 εβδομάδες λειτουργίας, και μάλιστα με σχεδόν όλες τις δυνατότητες του ενεργές.

Το Smartwatch GT 2 είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης. Το μεγαλύτερο από τα δύο, με οθόνη διαμέτρου 46mm είναι και αυτή με τη μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και με το ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο.

Υπάρχει διαθέσιμη πλέον όμως και μια μικρότερη έκδοση με οθόνη διαμέτρου 42m. Παρά την φαινομενικά μικρή διαφορά, το πραγματικό μέγεθος είναι αισθητά μικρότερο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη μπαταρία στο εσωτερικό, αλλά και την απουσία του ηχείου και του μικροφώνου. Παρόλα αυτα, ο σχεδιασμός του είναι περισσότερο “εντυπωσιακός” , κυρίως για να προσελκύσει το γυναικείο κοινό.

Μέχρι λοιπόν να ολοκληρώσουμε την δοκιμή του watch GT, το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights