Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A30s Video review

Samsung Galaxy A30s Video review

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα σειρά Galaxy A του 3019, αποτελεί για τη Samsung ένα σημαντικό σταθμό, αφού κατάφερε να σταματήσει την συνεχώς πτωτική πορεία της στη μεσαία κατηγορία τιμής. Μάλιστα συσκευές όπως τα Galaxy A40 και Α50, κατάφεραν να αυξήσουν το μερίδιο της εταιρείας σε αυτή. Το νέο Galaxy A30s , που αποτελεί και το αντικείμενο μας στο συγκεκριμένο βίντεο, έρχεται σαν μια ενδιάμεση ανανέωση της σειράς, προκειμένου αυτή να παραμείνει… Ανταγωνιστική.

Το Galaxy A30s λοιπόν, είναι ένας ενδιαφέρον συνδυασμός από χαρακτηριστικά προηγούμενων συσκευών της σειράς Galaxy A. Στο πίσω μέρος του, έχει τις τρεις ίδιες κάμερες με το Α50, που πλέον έχει τυπικά αντικατασταθεί από το αντίστοιχα A50s και θα κυκλοφορήσει και αυτό σύντομα.

Η οθόνη είναι μεγάλη σε μέγεθος, στις 6.4 ιντσες, μικρή όμως σε ονομαστική ανάλυση. Τα 1560 x 720 pixels δείχνουν ότι στον τομέα αυτό έχει γίνει μια παραχώρηση προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος. Παρόλα αυτά, η οθόνη του Galaxy A30s έχει ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάτι που δεν υπήρχε στο “απλό” Α30 αλλά ούτε στο αμέσως επόμενο Α40 της εταιρείας.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η λειτουργία του αισθητηρα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με αυτόν που τοποθετεί η εταιρεία στα Galaxy A50, A70 και Α80 (με το τελευταίο να είναι και αδικαιολόγητα ακριβό). Η ταχύτητα ανάγνωσης παραμένει σχεδόν η ίδια, η αξιοπιστία του όμως είναι δραματικά βελτιωμένη.

Τέλος, στο εσωτερικό του Galaxy A30s βρίσκουμε τον Exynos 7904 επεξεργαστή της ίδιας της Samsung. Συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM στην έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου, και προσφέρει ουσιαστικά παρόμοιες επιδόσεις με το Α40.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ξεχωριστά το αναλυτικό μας Review , αλλά και ξεχωριστές δοκιμές για την κάμερα του Smartphone καθώς και την απόδοση του στο… Gaming.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights