Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei: H σειρά Mate 40 θα εγκαινιάσει τον 5nm Kirin 1000!

Huawei: H σειρά Mate 40 θα εγκαινιάσει τον 5nm Kirin 1000!

απο John Leondaris

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Huawei Central, ο επεξεργαστής επόμενης γενιάς της Huawei ονομάζεται Kirin 1000 και για πρώτη φορά θα υλοποιηθεί με την διαδικασία παραγωγής 5nm. Ο νέος επεξεργαστής αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Huawei

Μάλιστα, φαίνεται πως η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή του Kirin 1000, που θα έχει την αρχιτεκτονική της CPU βασισμένη στο Α77 (ενώ το 990 χρησιμοποιούσε Α76). Αναμένεται ο νέος επεξεργαστής να είναι πιο γρήγορος και να βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όπως ο 990, μπορούμε να περιμένουμε πως έτσι και ο Kirin 1000 θα υποστηρίζει δίκτυο 5G.

Το ντεμπούτο του Kirin 1000 θα γίνει με την σειρά Mate 40 (όπως άλλωστε συνέβη και με τον προηγούμενο Kirin 990 που εγκαινιάστηκε με τα Mate 30). Φημολογείται ακόμη, ότι η Huawei θα παρουσιάσει μια βελτιωμένη δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως το Mate 30 ανακοινώθηκε μόλις τον Σεπτέμβρη, οπότε μέχρι το Mate 40 έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights