Αρχικη APPS / GAMES Google Duo: Η νέα έκδοση φέρνει νέα φίλτρα και εφέ στις βιντεοκλήσεις!

Google Duo: Η νέα έκδοση φέρνει νέα φίλτρα και εφέ στις βιντεοκλήσεις!

απο Panagiotis Alexopoulos

Η Google διαρκώς προσπαθεί να βελτιώσει την εφαρμογή Duo. Πρόσφατα μάλιστα, προστέθηκε και η λειτουργία χαμηλού φωτισμού. Έτσι, δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ο καλύτερος δυνατός φωτισμός. Ακόμη, τον Μάιο η Google έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται ομαδικές βιντεοκλήσεις με μέχρι 4 επαφές. Παρόλο που πρόκειται για το μεγαλύτερο όριο ατόμων που μπορούν ταυτόχρονα να συνομιλήσουν μέσω κλήσης- βίντεο (συγκριτικά και με το FaceTime της Apple), η Google υποστηρίζει ότι θα προσπαθεί διαρκώς να επεκτείνει αυτό το όριο.

Με το Google Duo, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν μηνύματα- βίντεο και να τα στέλνουν σε φίλους, μέλη της οικογένειάς τους ή και συνεργάτες. Να σημειώσουμε πως τον Φεβρουάριο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Google πρόσθεσε (μόνο για την περίσταση) ένα ειδικό εφέ -ανάλογο της ημέρας- στο Duo. Έτσι, δόθηκε στους χρήστες τη δυνατότητα να στείλουν ένα όμορφο, ρομαντικό βίντεο. Αλλά τώρα, σύμφωνα με το Android Police, η Google έχει προσθέσει στο Duo, επτά φίλτρα και έξι εφέ .

Google Duo

Πως βρίσκω τα νέα φίλτρα και εφέ;

Για να δοκιμάσετε αυτά τα νέα φίλτρα, ανοίξτε την εφαρμογή Duo και σύρετε προς τα κάτω για να γράψετε ένα μήνυμα- βίντεο. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής φίλτρων ή εφέ. Αφού επιλέξετε ένα φίλτρο ή εφέ, ξεκινήστε την εγγραφή. Μεταξύ άλλων, μερικά από τα προαναφερθέντα φίλτρα, προσθέτουν γυαλιστερά γυαλιά σε σχήμα καρδιάς ή σας κάνουν να φαίνεστε σαν να κοιτάζετε μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο. Μπορεί μάλιστα, ανάλογα με το εφέ να αλλάζει και το χρώμα του μηνύματος ή να θολώνει το φόντο. Μέχρι τώρα, τα νέα φίλτρα και εφέ είναι διαθέσιμα μόνο για μηνύματα- βίντεο και όχι για βιντεοκλήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Παρόλο που τα νέα φίλτρα και εφέ εμφανίστηκαν στην έκδοση 63 του Duo, όπως φαίνεται δεν εντάχθηκαν στο Pixel 2 XL που τρέχει τη συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής. Έτσι, καταλαβαίνουμε πως μάλλον πρόκειται για ένα server-side update. Αυτό σημαίνει, πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, παρά μόνο να περιμένετε μέχρι η νέα έκδοση με τις παραπάνω δυνατότητες να φτάσει στο κινητό σας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.