Αρχικη APPS / GAMES Google Duo: Η νέα έκδοση φέρνει νέα φίλτρα και εφέ στις βιντεοκλήσεις!

Google Duo: Η νέα έκδοση φέρνει νέα φίλτρα και εφέ στις βιντεοκλήσεις!

απο John Leondaris

Η Google διαρκώς προσπαθεί να βελτιώσει την εφαρμογή Duo. Πρόσφατα μάλιστα, προστέθηκε και η λειτουργία χαμηλού φωτισμού. Έτσι, δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ο καλύτερος δυνατός φωτισμός. Ακόμη, τον Μάιο η Google έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται ομαδικές βιντεοκλήσεις με μέχρι 4 επαφές. Παρόλο που πρόκειται για το μεγαλύτερο όριο ατόμων που μπορούν ταυτόχρονα να συνομιλήσουν μέσω κλήσης- βίντεο (συγκριτικά και με το FaceTime της Apple), η Google υποστηρίζει ότι θα προσπαθεί διαρκώς να επεκτείνει αυτό το όριο.

Με το Google Duo, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν μηνύματα- βίντεο και να τα στέλνουν σε φίλους, μέλη της οικογένειάς τους ή και συνεργάτες. Να σημειώσουμε πως τον Φεβρουάριο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Google πρόσθεσε (μόνο για την περίσταση) ένα ειδικό εφέ -ανάλογο της ημέρας- στο Duo. Έτσι, δόθηκε στους χρήστες τη δυνατότητα να στείλουν ένα όμορφο, ρομαντικό βίντεο. Αλλά τώρα, σύμφωνα με το Android Police, η Google έχει προσθέσει στο Duo, επτά φίλτρα και έξι εφέ .

Google Duo

Πως βρίσκω τα νέα φίλτρα και εφέ;

Για να δοκιμάσετε αυτά τα νέα φίλτρα, ανοίξτε την εφαρμογή Duo και σύρετε προς τα κάτω για να γράψετε ένα μήνυμα- βίντεο. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής φίλτρων ή εφέ. Αφού επιλέξετε ένα φίλτρο ή εφέ, ξεκινήστε την εγγραφή. Μεταξύ άλλων, μερικά από τα προαναφερθέντα φίλτρα, προσθέτουν γυαλιστερά γυαλιά σε σχήμα καρδιάς ή σας κάνουν να φαίνεστε σαν να κοιτάζετε μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο. Μπορεί μάλιστα, ανάλογα με το εφέ να αλλάζει και το χρώμα του μηνύματος ή να θολώνει το φόντο. Μέχρι τώρα, τα νέα φίλτρα και εφέ είναι διαθέσιμα μόνο για μηνύματα- βίντεο και όχι για βιντεοκλήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Παρόλο που τα νέα φίλτρα και εφέ εμφανίστηκαν στην έκδοση 63 του Duo, όπως φαίνεται δεν εντάχθηκαν στο Pixel 2 XL που τρέχει τη συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής. Έτσι, καταλαβαίνουμε πως μάλλον πρόκειται για ένα server-side update. Αυτό σημαίνει, πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, παρά μόνο να περιμένετε μέχρι η νέα έκδοση με τις παραπάνω δυνατότητες να φτάσει στο κινητό σας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights