Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 7T: Φτάνει νωρίτερα σε διάφορα σημεία του κόσμου!

OnePlus 7T: Φτάνει νωρίτερα σε διάφορα σημεία του κόσμου!

απο John Leondaris

Το OnePlus 7T με τις τρεις κάμερες μας συστήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Οι πωλήσεις του κινητού έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι λάτρεις της εταιρείας μπορούν σε ειδικά καταστήματα σε διάφορα σημεία στον κόσμο να αγοράσουν πρώτοι τη νέα συσκευή.

Το OnePlus 7T θα κάνει την εμφάνισή του στις 11 Οκτωβρίου σε Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Βαρκελώνη, Ουτρέχτη, Ταλίν, Κοπεγχάγη και στη Στοκχόλμη στην Ευρώπη. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Showfields της Νέας Υόρκης.

OnePlus 7T

Οι πρώτοι 100 που θα αγοράσουν το κινητό, θα έχουν και ένα δώρο. Πιο συγκεκριμένα, θα πάρουν ένα κουπόνι για να αποκτήσουν δωρεάν το ζευγάρι ακουστικών Bullets Wireless 2, της OnePlus. Οι επόμενοι 400 θα λάβουν επίσης ακουστικά, αλλά ενσύρματα με καλώδιο USB-C.

Το OnePlus 7T είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που έρχεται απευθείας με Android 10. Η έκδοση με μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB κοστίζει 599 δολάρια και φέρει τον Snapdragon 855+.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights