Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AirPods: Το iOS 13.2 beta φέρνει AirPods με noise-canceling!

AirPods: Το iOS 13.2 beta φέρνει AirPods με noise-canceling!

απο John Leondaris

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως η Apple ετοιμάζει τα επόμενα AirPods, που θα έρθουν με λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Τις φήμες αυτές ήρθε να επιβεβαιώσει το iOS 13.2 beta, με μια φωτογραφία και λίγες γραμμές κώδικα. Να αναφέρουμε, πως το iOS 13.2 beta είναι η δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για τα κινητά της τηλέφωνα.

AirPods

Όπως όλα δείχνουν, τα νέα ακουστικά θα μοιάζουν ακριβώς όπως τα EarPods. Η κύρια διαφορά τους όμως, είναι ότι τα AirPods είναι ασύρματα και όπως όλα δείχνουν, έχουν επιπλέον μικρόφωνο.

Το iOS 13.2 beta αποκαλύπτει επίσης, πως τα νέα AirPods με noise-canceling, θα μπορούν να υποστηρίξουν σε δύο λειτουργίες, με είτε ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο NC. Ο κωδικός μοντέλου των προαναφερθέντων ασύρματων ακουστικών είναι B298.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights