Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Enjoy 10: Έρχεται το νέο κινητό της Huawei με διπλή κάμερα!

Huawei Enjoy 10: Έρχεται το νέο κινητό της Huawei με διπλή κάμερα!

απο John Leondaris

Μια νέα συσκευή της Huawei με αριθμό προϊόντος ART-TL00x, είχε κάνει την εμφάνισή της μέσα από τη σελίδα της TENAA. Τώρα, ο Evan Blass έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες για το κινητό που όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ονομαστεί Enjoy 10. Δηλαδή, μιλάμε για την πιο οικονομική εναλλακτική του Enjoy 10 Plus, το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

Huawei Enjoy 10

Όπως προκύπτει και από τις εικόνες, η φωτογραφική μηχανή έχει τοποθετηθεί στην επάνω αριστερή γωνία. Στο πίσω μέρος της συσκευής, έχουμε μια διπλή κάμερα και το φλας. Επίσης, παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Εάν λάβουμε υπόψη πως πρόκειται για μια οικονομικότερη έκδοση του Huawei Enjoy 10 Plus, δε θα μας εξέπληττε εάν δε δούμε καθόλου τη δυνατότητα σάρωσης του δακτυλικού αποτυπώματος. Δηλαδή, υπάρχει η περίπτωση το νέο Enjoy 10 να μην έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων ούτε ενσωματωμένο στην οθόνη.

Σύμφωνα με την TENAA, το Huawei Enjoy 10 έρχεται από την εταιρία με οθόνη 6,39 ιντσών, ανάλυσης 720p. Η κύρια κάμερα αναμένεται να είναι στα 48MP και η δευτερεύουσα στα 8MP. Η μπροστινή selfie κάμερα, θα είναι επίσης στα 8MP. Τέλος, να σημειώσουμε πως το Enjoy 10 έρχεται εφοδιασμένο με τον Kirin 710F και με μπαταρία χωρητικότητας 3.900 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights