Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google: Εντόπισε πρόβλημα ασφαλείας σε πλήθος κινητών!

Google: Εντόπισε πρόβλημα ασφαλείας σε πλήθος κινητών!

απο John Leondaris

Οι ερευνητές της Google βρήκαν ένα σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας σε μια σειρά συσκευών Android. Συγκεκριμένα, οι συσκευές έρχονται από Samsung, Pixel, Huawei και Xiaomi. Το παράδοξο είναι πως το συγκεκριμένο ζήτημα υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει ήδη επιλυθεί από τον Δεκέμβριο του 2017.

Αναλυτικά, τα τηλέφωνα είναι τα Pixel, Pixel 2, Huawei P20, Samsung Galaxy S7, S8 και S9. Ακόμη, τα Xiaomi Redmi 5A, Redmi Note 5, Xiaomi A1, Oppo A3 και το Moto Z3 είναι επίσης στη λίστα και απαιτούν πρόσθετη επιδιόρθωση.

Google

Η Google ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το πρόβλημα πριν από επτά ημέρες. Ωστόσο, το ζήτημα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο ακούγεται επειδή απαιτείται η εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού με την άδεια του χρήστη. Είναι σίγουρα όμως περίεργο το γεγονός ότι η ενημερωμένη έκδοση, με την διόρθωση του ζητήματος, του Δεκεμβρίου του 2017 δεν διατηρήθηκε αργότερα στις επόμενες εκδόσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights