Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 30/ Pro: Εμφανίστηκε σε κατάστημα στη Ρουμανία!

Huawei Mate 30/ Pro: Εμφανίστηκε σε κατάστημα στη Ρουμανία!

απο John Leondaris

Σταδιακά, τα Huawei Mate 30/ Pro αρχίζουν να εξαπλώνονται και εκτός Κίνας. Πρώτα το κινητό έφτασε στη Μαλαισία και τώρα κάνει την εμφάνισή του στη Ρουμανία. Τα καλά νέα για τους Ευρωπαίους είναι ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει το λεγόμενο Exclusive Ownership Campaign. Αυτό σημαίνει, ότι όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αγοράσουν το Mate 30, ακόμη και αν δεν ήταν προηγουμένως κάτοχοι κινητών της Huawei.

Το Mate 30 ξεκινάει από 760 € και το Mate 30 Pro ξεκινάει από 1.050 €. Αυτά ισχύουν για τα  4G μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο στα 128GB, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση με 256GB. Οι τιμές αυτές είναι ελαφρώς χαμηλότερες από τις αναμενόμενες τιμές των 800 € και 1.100 € αντίστοιχα.

Huawei Mate 30/ Pro

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στην οποία είναι διαθέσιμα τα νέα κινητά της εταιρίας, η παράδοση των συσκευών γίνεται μέσα σε 7 ημέρες. Δηλαδή, οι χρήστες θα κρατήσουν τις νέες συσκευές σε μια εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε, πως οριστικά τα Huawei Mate 30/ Pro έρχονται χωρίς υπηρεσίες Google Play. Σίγουρα όμως το Mate 30 Pro, είναι εφοδιασμένο με μια εντυπωσιακή τετραπλή κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights