Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ iPhone 11: Αυξήθηκε η παραγωγή του κατά 10%!

iPhone 11: Αυξήθηκε η παραγωγή του κατά 10%!

απο John Leondaris

Φαίνεται ότι το νέο iPhone 11 της Apple παρουσιάζει υψηλότερη ζήτηση από την αναμενόμενη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής του κατά περίπου 10%. Σύμφωνα με την ιαπωνική The Nikkei, αναμένονται επιπλέον 7-8 εκατομμύρια συσκευές από τον αριθμό που αρχικά η Apple είχε αποφασίσει να παράξει. Μάλιστα, τα περισσότερο περιζήτητα μοντέλα είναι τα iPhone 11 και 11 Pro. Να υπενθυμίσουμε πως, σε αντίθεση με φέτος, πέρυσι το XS Max ερχόταν πρώτο σε πωλήσεις.

iPhone 11

Σύμφωνα με πηγές, η Apple χρειάζεται φέτος να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή του iPhone σε σχέση με τα απογοητευτικά αποτελέσματα του περασμένου έτους. Βέβαια, πάντα η Apple ήταν συντηρητική στην παραγωγή των νέων iPhone βάσει των  αρχικών παραγγελιών. Επομένως, αυτή η αύξηση της παραγωγής δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την γνωστή εταιρία.

Επιπλέον, η αυξημένη ζήτηση συνδέεται με τις κυρώσεις των ΗΠΑ και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τα ηλεκτρονικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Οι παραπάνω αποφάσεις, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και τα νέα iPhones. Αυτή η εξέλιξη,  θα τονώσει πάντως τις τοπικές αγορές των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights