Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi και Realme: Πούλησαν 6 εκατομμύρια κινητά σε μια εβδομάδα!

Xiaomi και Realme: Πούλησαν 6 εκατομμύρια κινητά σε μια εβδομάδα!

απο John Leondaris

Οι κινέζικες εταιρίες κατασκευής τηλεφώνων Xiaomi και Realme ανακοίνωσαν ότι πούλησαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια smartphones στην Ινδία αυτή την εβδομάδα. Οι πωλήσεις αυτές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των Amazon’s Great Indian Festival και Flipkart’s Big Billion Days sales.

Η Xiaomi πούλησε πάνω από 5,3 εκατομμύρια συσκευές στη χώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, του Amazon.in και Flipkart. Πρόκειται για powerbanks, Bluetooth speakers, fitness trackers, earphones, smart TVs και smartphones. Η Xiaomi δήλωσε επίσης ότι πούλησε περισσότερα από 3,8 εκατομμύρια smartphones κατά την ίδια περίοδο.

Xiaomi και Realme

Η Realme, από την άλλη πλευρά, πώλησε πάνω από 2,2 εκατομμύρια smartphones στο ίδιο διάστημα στο Flipkart. Μάλιστα, δήλωσε πως αποτελεί τον ηγέτη των πωλήσεων στο Flipkart.

Με το Diwali festival να έρχεται αργότερα μέσα στον μήνα (στις 26 Οκτωβρίου), αναμένουμε πως η Xiaomi και η Realme θα ανακοινώνουν κάποιες προσφορές, οι οποίες θα τις βοηθήσουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις τους στην Ινδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights