Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Sony Mobile παρουσίασε το Xperia 8

H Sony Mobile παρουσίασε το Xperia 8

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone στη μεσαία κατηγορία παρουσίασε η Sony Mobile, που δυστυχώς από ότι φαίνεται θα παραμείνει προς το παρόν αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Το Xperia 8, παρότι δεν γίνεται ξεκάθαρο από την ονομασία του, αποτελεί μια συσκευή με πιο “καθημερινά” χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα Xperia 1 και Xperia 5.

H οθόνη του Xperia 8 έχει διαγώνιο 6 ιντσες, και την δημοφιλή για τη Sony Mobile, αναλογία πλευρών 21:9 που όπως έχουμε δει, είναι αρκετά πρακτική σε καθημερινή χρηση. Η ανάλυση της είναι FullHD+, κάτι αναμενόμενο σε αυτή την κατηγορία.

Το Smartphone έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, μια βασική των 12ΜΡ και έναν δεύτερο αισθητήρα των 8ΜΡ με υπέρ ευρυγώνιο φακό. OIS δεν έχει καμία από τις δύο κάμερες, με την βασική να έχει ένα f/1.8 διάφραγμα και τη δεύτερη να περιορίζεται αναμενόμενα σε f/2.4

Τέλος, στο εσωτερικό του Xperia 8 βρίσκεται ο αρκετά “γερασμένος” πλέον Snapdragon 630 επεξεργαστής της Qualcomm, που χρησιμοποιείται εδώ και σχεδόν 2 χρόνια σε συσκευές της μεσαίας κατηγορίας. Συνδυάζεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

To Xperia 8 έχει πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που η εταιρεία έχει αφαιρέσει από τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας που είναι διαθέσιμες εκτός Ιαπωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights