Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8 Pro Unboxing Video

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Redmi 7 της Xiaomi, γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στη χώρα μας. Ήταν λογικό λοιπόν για την εταιρεία να επενδύσει σημαντικά στην αμέσως επόμενη, προκειμένου να διατηρήσει την ανοδική της πορεία, αλλά και την καλή εικόνα που έχει σχηματιστεί στο αγοραστικό κοινό. Το Redmi note 8 pro είναι η μέχρι στιγμής καλύτερη πρόταση της νέας σειράς, αλλά με διάφορα και ένα από τα καλύτερα Smartphones της κατηγορίας του.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι προφανώς η βασική κάμερα των 64ΜΡ στο πίσω μέρος του, που μάλιστα πλαισιώνεται από άλλες τρεις, και είναι ουσιαστικά ένα από τα ελάχιστα Smartphones με συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Μάλιστα και οι τέσσερις προσφέρουν κάτι “χρήσιμο” , αφού υπάρχει μια των 8ΜΡ με υπέρ ευρυγωνιο φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε λήψη, μια των 2ΜΡ για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θόλο φόντο, αλλά και μια πολύ χρήσιμη κάμερα για Macro φωτογραφίες με επίσης ανάλυση στα 2ΜΡ.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, βγάζουμε το Note 8 pro από το… Κουτί του, και το γνωρίζουμε και εμείς για πρώτη φορά από κοντά. Το Smartphone έχει μια ποιοτική κατασκευή από γυαλί στο πίσω μέρος του, και μάλιστα Gorilla glass 5, αλλά και λογικές διαστάσεις. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς την ιδιατερα μεγάλη μπαταρία των 4.500 mAh στο εσωτερικό του Redmi Note 8 Pro.

O Helio G90T επεξεργαστής της Mediatek στο εσωτερικό του, είναι κάτι “ασυνήθιστο” για την Xiaomi σε αυτή την κατηγορία, υπόσχεται όμως επιδόσεις αντίστοιχες ή και καλύτερες του ανταγωνισμού του, κάτι που μένει να το δούμε και στην πράξη.

Σε μερικές ημέρες από σήμερα θα είναι έτοιμο και το αναλυτικό review μας, καθώς και μια ξεχωριστή δοκιμή των δυνατοτήτων που έχουν οι τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του Redmi Note 8 pro, και κυρίως η βασική των 64ΜΡ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights