Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Pixel 4: Ακριβότερα από τον προκάτοχό τους!

Google Pixel 4: Ακριβότερα από τον προκάτοχό τους!

απο John Leondaris

Το Google Pixel 4 και 4 XL έρχονται σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα. Ωστόσο, σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες δυσάρεστες πληροφορίες σχετικά με τα νέα κινητά της Google. Αρχικά, όπως όλα δείχνουν, θα διατηρήσουν τον αποθηκευτικό τους χώρο στα 64GB. Το χειρότερο όμως είναι πως η τιμή των συγκεκριμένων smartphone θα είναι κάπως αυξημένη.

Google Pixel 4

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evan Blass, η τιμή εκκίνησης των Google Pixel 4 (σε δολάρια Καναδά) θα είναι υψηλότερη από αυτή του Pixel 3. Το Pixel 4 θα είναι 50/ 70 δολάρια πιο ακριβό από το Pixel 3 (στις εκδόσεις των 64GB/ 128GB αντίστοιχα). Όσον αφορά το Pixel 4 XL, θα είναι  70/ 100 δολάρια ακριβότερο από το Pixel 3 XL.

Αναμένουμε ότι η Google θα αυξήσει την τιμή των νέων τηλεφώνων της σε όλον τον κόσμο. Δηλαδή, πως δεν πρόκειται για μια αύξηση στην τιμή που αφορά μόνο τον Καναδά. Ωστόσο, ακόμη και με αυτή την αύξηση, το Pixel 4 παραμένει οικονομικότερο από τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max της Apple.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights