Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Δεν εγκαταλείπει τα smartphone και ετοιμάζει επάνοδο!

HTC: Δεν εγκαταλείπει τα smartphone και ετοιμάζει επάνοδο!

απο John Leondaris

Η HTC δείχνει να έχει μείνει στάσιμη στην αγορά των smartphone το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα έχει κυκλοφορήσει ορισμένα κινητά της κατηγορίας mid-range και high-end, ωστόσο εδώ και ένα χρόνο δεν έχει παρουσιάσει κανένα νέο κινητό. Βέβαια, είδαμε το entry-level Wildfire X. Όμως, το συγκεκριμένο κινητό ήταν άλλης εταιρίας που απλώς κυκλοφόρησε με το brand name της HTC.

HTC

Ο νέος CEO της εταιρείας, Yves Maitres, ισχυρίστηκε πως η HTC δεν σκοπεύει εγκαταλείψει την παραγωγή smartphone. Εξέφρασε μάλιστα το όραμά του για την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά των high-end smartphone όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Η HTC θα επικεντρωθεί σε αγορές με υψηλό ΑΕΠ αντί να δραστηριοποιείται σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Ο Yves Maitres, ανέφερε επίσης και τον λόγο για τον οποίο η HTC βρίσκεται τόσο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές smartphone. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρία σταμάτησε να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό και επικεντρώθηκε στο VR. Εν τω μεταξύ, εταιρείες όπως η Samsung και η Huawei δεν έχουν σταματήσει να επενδύουν σε καινοτομίες στο hardware. Γι’ αυτό και όπως όλα δείχνουν, οι αριθμοί των πωλήσεών τους, τις επιβραβεύουν για αυτήν την επιλογή.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights