Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Motorola One Macro: Λανσάρεται στις 9 Οκτωβρίου!

Motorola One Macro: Λανσάρεται στις 9 Οκτωβρίου!

απο John Leondaris

Έτοιμο να ανακοινωθεί αύριο, είναι σύμφωνα με teasers το νέο Motorola One Macro. Βάσει των teasers, το συγκεκριμένο κινητό θα διαθέτει macro φακό. Όπως μαρτυρά και το όνομα του τηλεφώνου, η κάμερα είναι το χαρακτηριστικό που έχει δώσει η Motorola μεγάλη έμφαση. Αναλυτικά, το Motorola One Macro έρχεται με κύρια κάμερα 13MP, 2MP 1/5” macro camera και αισθητήρα βάθους 2MP.

Motorola One Macro

Άλλες πληροφορίες, θέλουν το νέο smartphone να έρχεται με Helio P60 chipset και 2/ 3GB RAM. Επιπλέον, ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού αναμένεται να είναι στα 64GB. Αναφορικά με την οθόνη, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 6,1 ίντσες και θα έχει notch σε σχήμα σταγόνας, όπου θα φιλοξενείται η 8MP selfie κάμερα.

Σχετικά με το λογισμικό του One Macro, όπως όλα δείχνουν, η συσκευή θα έρθει με Android Pie. Τέλος, η μπαταρία του μάλλον θα είναι 4.000 mAh. Ωστόσο, τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη και αναμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε ακόμη περισσότερα teasers για το One Macro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights