Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 7T Pro: Κυκλοφόρησε το teaser για την έκδοση McLaren!

OnePlus 7T Pro: Κυκλοφόρησε το teaser για την έκδοση McLaren!

απο John Leondaris

H OnePlus έχει ετοιμάσει ένα event για τις 10 Οκτωβρίου. Εκεί, θα δούμε τελικά το πολυαναμενόμενο OnePlus 7T Pro. Ο CEO Pete Lau έκανε ένα tease του κουτιού της επερχόμενης συσκευής. Όπως φαίνεται, η συσκευασία του κινητού  διαθέτει μοτίβο με carbon fiber και μια γραμμή σε πορτοκαλί χρώμα. Το γεγονός αυτό, φανερώνει ότι έρχεται το McLaren Edition 7T Pro.

OnePlus 7T Pro

Πέρυσι, η OnePlus παρουσίασε το 6T McLaren Edition με 10GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB. Με την έκδοση 7T Pro McLaren, θα πρέπει αναμένουμε μια καλύτερη απόδοση της συσκευής. Κάποιες φήμες μάλιστα, αναφέρουν ότι θα μπορούσαμε να δούμε και το νέο φορτιστή των 65W που έχει δημιουργήσει η «αδελφή» εταιρεία Oppo.

Το OnePlus 7T Pro αναμένεται να έρθει με έναν παρόμοιο σχεδιασμό με το OnePlus 7 Pro. Δηλαδή, θα διαθέτει κυρτή AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Επιπλέον, το κινητό θα εφοδιαστεί με τον  Snapdragon 855+. Κατά πάσα πιθανότατα θα έρθει 12GB μνήμα RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 512GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights