Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi 8: Έρχεται με Snapdragon 439 και μπαταρία 5.000 mAh!

Redmi 8: Έρχεται με Snapdragon 439 και μπαταρία 5.000 mAh!

απο John Leondaris

Δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του Redmi 8A, το Redmi 8 είναι γεγονός. Το συγκεκριμένο κινητό έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά έρχεται με γυάλινη επίστρωση στο σώμα και με τον νέο σχεδιασμό Aura Mirror της Xiaomi. Η συσκευή, έχει επίσης μια δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος, περισσότερες επιλογές αποθηκευτικού χώρου και μεγαλύτερη RAM.

Αρχικά γνωρίζουμε για μια 6.22 ιντσών HD+ IPS LCD οθόνη. Στην οθόνη υπάρχει μια εγκοπή στην οποία θα φιλοξενηθεί η 8MP F/ 2.0 selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, έχουμε μια διπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 12MP F/1.8 Sony IMX 363. Ο δευτερεύων αισθητήρας, είναι ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Redmi 8

Η κάμερα έχει ακόμη ανίχνευση σκηνής AI με 33 λειτουργίες που αφορούν τοπία, φυτά, κατοικίδια, και 6 ακόμη αποκλειστικά για την Ινδία. Μια άλλη ευχάριστη προσθήκη είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω από τις κάμερες.

Ο Snapdragon 439 του Redmi 8A παραμένει, αλλά πλέον υπάρχει η επιλογή για μεγαλύτερη RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο μέχρι 64GB. Το κινητό έχει επίσης μια μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18 W. Ωστόσο, να αναφέρουμε πως Redmi 8 έρχεται στο κουτί του με έναν φορτιστή για φόρτιση στα 10W.

Το κινητό έχει επιπλέον, ασύρματο FM radio, 3,5mm υποδοχή ακουστικών, IR blaster, και P2i splash protection.

Το Redmi 8 θα έρθει στις εξής αποχρώσεις: Sapphire Blue, Onyx Black και Ruby Red. Η τιμή εκκίνησής του είναι στα 112 δολάρια για την έκδοση 3/32GB, ενώ η έκδοση 4/64GB θα φτάσει τα 126 δολάρια. Οι πωλήσεις του στην Ινδία αναμένεται να αρχίσουν τα μεσάνυχτα στις 12 Οκτωβρίου στα Mi.com και Flipkart. Το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο και στην Ουκρανία στα 181 δολάρια για το μοντέλο των 4/64GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights