Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note10: Φτάνει στην Ευρώπη σε δύο χρώματα!

Galaxy Note10: Φτάνει στην Ευρώπη σε δύο χρώματα!

απο John Leondaris

Τον περασμένο μήνα, υπήρξαν ορισμένες φήμες ότι η Samsung ετοιμάζει ένα πιο προσιτό Galaxy Note10. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο που φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-N770F αποκαλύφθηκε από το SamMobile. Όπως φαίνεται, θα φτάσει στην Ευρώπη σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του Galaxy Note10.

Galaxy Note10

Η τελευταία φορά που είδαμε από την Samsung μια πιο προσιτή συσκευή στη σειρά Galaxy Note ήταν το Note 3 Neo του 2014. Με τιμή εκκίνησης πάνω από 900 δολάρια, η σειρά Note10 σίγουρα δεν είναι και η πιο προσιτή. Ωστόσο, μια συσκευή με ίσως όχι τόσο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αλλά με μειωμένη τιμή, θα απευθυνόταν σίγουρα σε ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights