Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ MIUI 11 stable: Παίρνουν την ενημέρωση τα Redmi 7, Note 7/7Pro, K20!

MIUI 11 stable: Παίρνουν την ενημέρωση τα Redmi 7, Note 7/7Pro, K20!

απο John Leondaris

Η Xiaomi ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη έκδοση του MIUI, το MIUI 11 stable. Η ανακοίνωση έγινε μαζί με το λανσάρισμα των Mi 9 Pro και Mi Mix Alpha. Τώρα, οι χρήστες των Redmi 7, Redmi Note 7/7 Pro και K20 στην Κίνα, λαμβάνουν το νέο firmware.

Το MIUI 11.0.3 για το Redmi K20 έρχεται στα 700 MB. Το MIUI 11.0.1.0 για τα Redmi 7, Redmi Note 7 και Note 7 Pro φέρνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου. Να αναφέρουμε, πως το MIUI 11 έχει οπωσδήποτε αρκετές βελτιώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο skin της Xiaomi, φέρνει το dark mode σε όλο το σύστημα, νέα δυναμικά alarms καθώς και τα Mi Go Travel και Mi Work.

MIUI 11 stable

Φυσικά, η κινεζική έκδοση του MIUI 11 έρχεται χωρίς τις υπηρεσίες Google. Αυτό άλλωστε, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη τη χώρα. Ακόμη, δε γνωρίζουμε περισσότερα για την international έκδοση, αλλά ελπίζουμε ότι δε θα αργήσει πολύ.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει η Xiaomi, θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες όλο και περισσότερες Xiaomi συσκευές να παίρνουν το MIUI 11 stable.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights