Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 8 Pro camera review (video)

Redmi Note 8 Pro camera review (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Redmi Note 8 Pro είναι το πρώτο Smartphone στην Ευρώπη που έρχεται επίσημα με κάμερα ανάλυσης 64ΜΡ. Παρότι προφανώς η ανάλυση μιας κάμερας δεν καθορίζει την απόδοση της, αλλά ούτε και αυτή του τηλεφώνου συνολικά, δεν παύει να είναι κάτι το ασυνήθιστο και στη συγκεκριμένη περίπτωση ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Το ενδιαφέρον κομμάτι αφορά την ύπαρξη της κάμερας σε ένα Smartphone με κόστος έστω και λίγο κάτω από τα 300 ευρώ επίσημα στην Ελληνική αγορα. Συνδυάζεται μάλιστα με τρεις ακόμα κάμερες, φτάνοντας τον συνολικό τους αριθμό στις… τέσσερις.

Η δεύτερη από αυτές, έχει έναν δεδομένο πλέον, υπέρ ευρυγώνιο φακό, για φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο. Η ανάλυση της είναι πιο φυσιολογική στα 8ΜΡ, και κοντά σε αυτό που έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατηγορία.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του Redmi Note 8 pro είναι η τρίτη κάμερα , που έχει έναν macro φακό, σχεδιασμένο για λήψη φωτογραφιών από πολύ μικρή απόσταση . Η ανάλυση σε αυτή την κάμερα είναι ιδιαίτερα χαμηλή στα 2ΜΡ, όμως πρακτικά είναι …αρκετή. Το πλάνο που μπορεί να δει η συγκεκριμένη κάμερα είναι ιδιαίτερα περιορισμενο , με αποτέλεσμα η ανάλυση αυτή να καλύπτει έστω και οριακά τις απαιτήσεις για λεπτομέρεια και ποιότητα.

Εντυπωσιακό είναι εδώ το ότι η macro αυτή κάμερα, παρά και το μικρό φυσικό.μεγεθος της, έχει auto focus ώστε να μπορεί να προσαρμόσει και το σημείο εστίασης ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η τέταρτη και τελευταία κάμερα, είναι και.εδω στα 2ΜΡ όμως δεν λειτουργεί αυτόνομα. Χρησιμοποιείται μόνο για τον υπολογισμό της απόστασης σε φωτογραφίες με θόλο φόντο.

Αυτό που έχει τελικά σημασία, είναι ότι το Redmi Note 8 pro έχει ασυνήθιστα καλή απόδοση στον τομέα της φωτογραφίας, για την κατηγορία του και όχι μόνο. Είναι αρκετά τα smartphones με μεγαλύτερο κόστος, που δεν προσφέρουν αντίστοιχες επιδόσεις στον τομέα αυτό, ενω σίγουρα δεν έχουν και την… Ποικιλία από κάμερες και δυνατότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights