Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android 10 beta: Θα καθυστερήσει να φτάσει στα Galaxy S10

Android 10 beta: Θα καθυστερήσει να φτάσει στα Galaxy S10

απο John Leondaris

Πριν από δύο ημέρες μάθαμε ότι η Samsung σχεδιάζει σύντομα να κυκλοφορήσει το OneUI 2.0 beta, που θα είναι βασισμένο στο Android 10, για τη σειρά Galaxy S10. Οι χρήστες της Νότιας Κορέας εξακολουθούν να είναι οι πρώτοι που θα λάβουν την ενημέρωση. Ωστόσο, η ημερομηνία έναρξης έχει μετατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Την πληροφορία έδωσε ένας εκπρόσωπος της Samsung στο επίσημο community forum. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι παρόμοια καθυστέρηση θα υπάρξει και σε διεθνές επίπεδο.

Android 10 beta

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια συμμετοχής των 10.000 συνολικά δοκιμαστών στην beta έκδοση. Αναλυτικά, 5.000 θέσεις θα δοθούν σε χρήστες της SK Telecom. Άλλες 2.000 θέσεις στους συνδρομητές της KT Telecom και 2.000 ακόμη σε χρήστες του LG Uplus. Οι υπόλοιπες 1.000 θέσεις θα δοθούν σε unlocked S10 συσκευές .

Android 10 beta

Η δεύτερη φάση της δοκιμής του OneUI 2.0 beta θα ξεκινήσει από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου. Όπως προαναφέραμε, η νέα έκδοση του OneUI θα βασίζεται στο νέο Android 10 beta. Ακόμη, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ποιες συσκευές θα συμμετάσχουν στη δοκιμή. Όμως, φήμες αναφέρουν πως τα Note10 βρίσκονται σε προτεραιότητα. Όπως και με τις προηγούμενες beta εκδόσεις της Samsung, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να κάνουν εγγραφή μέσω της εφαρμογής Samsung Members και ύστερα να εγγραφούν στο beta testing.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights