Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Meizu 16T: Διέρρευσε φωτογραφία τραβηγμένη από το κινητό!

Meizu 16T: Διέρρευσε φωτογραφία τραβηγμένη από το κινητό!

απο John Leondaris

Το Meizu 16T έρχεται στις 23 Οκτωβρίου με μια τριπλή κάμερα (12 MP + 10MP + 5 MP) στο πίσω μέρος. Τώρα, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του κινητού από την εταιρία, έχουμε ένα πρώτο δείγμα της κάμεράς του. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρίας, Huahai Liang.

Meizu 16T

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Πεκίνο, στην Κίνα και τα χρώματα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά.

Η εικόνα έχει ανάλυση 12 MP, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ληφθεί με τον κύριο αισθητήρα. Είναι προφανές ότι είναι σε night mode, επειδή οι μορφές των ανθρώπων στο κέντρο της εικόνας είναι θολές. Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του Meizu 16T, έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες. Τότε θα μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του κινητού, την τιμή και τη διαθεσιμότητά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights