Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Note 10: Φέρνει firmware updates σε ΗΠΑ και Ευρώπη!

Note 10: Φέρνει firmware updates σε ΗΠΑ και Ευρώπη!

απο John Leondaris

Τα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10 + λαμβάνουν τα πιο πρόσφατα firmware updates στις ΗΠΑ και σε ορισμένες ακόμη ευρωπαϊκές χώρες. Η ενημερωμένη έκδοση των ΗΠΑ έρχεται με αριθμό κατασκευής N97xU1UES1ASI3. Φέρνει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Οκτωβρίου και ζυγίζει λίγο περισσότερο από 200MB. To συγκεκριμένο update είναι διαθέσιμο μόνο για unlocked συσκευές.Note 10

Οι χρήστες σε Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία λαμβάνουν επίσης την νέα firmware ενημέρωση, αλλά με περισσότερες προσθήκες. Αυτές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην εφαρμογή της κάμερας και της ποιότητας εικόνας καθώς και βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο.

Note 10

Παράλληλα με αυτές τις βελτιώσεις, η ενημέρωση φέρνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Οκτωβρίου. Το firmware έρχεται με αριθμό κατασκευής N97xFXXU1ASJ2 και είναι κάτω των 260MB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights