Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme X2 Pro: Έρχεται στις 15 Οκτωβρίου με φόρτιση 50W!

Realme X2 Pro: Έρχεται στις 15 Οκτωβρίου με φόρτιση 50W!

απο John Leondaris

Η Oppo εισήγαγε την SuperVOOC φόρτιση τον Ιούνιο του 2018 με την έκδοση Find X Lamborghini. Τώρα η τεχνολογία υιοθετείται από την Realme και συγκεκριμένα το X2 Pro που θα φτάσει σε τέσσερις ημέρες. Προκειμένου να αποδείξει εταιρία πόσο γρήγορη είναι η συγκεκριμένη φόρτιση, ετοίμασε ένα βίντεο. Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε το κινητό να πηγαίνει από το 1% έως το 100% σε μόλις 30 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα!

Realme X2 Pro

Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει πως το κινητό θα έρθει με Snapdragon 855+, οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και 256 GB UFS3.0 storage. Αυτό, σε συνδυασμό με την τετραπλή πίσω κάμερα 64MP δημιουργεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές στην αγορά των smartphone. Αυτή η άποψη ενισχύεται εάν η εταιρία ακολουθήσει μια επιθετική τιμολόγηση για το νέο κινητό της.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το Realme X2 Pro λανσάρεται στις 15 Οκτωβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights