Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 20 Pro: Ξεκινά η αναβάθμιση σε Android 10!

Huawei Mate 20 Pro: Ξεκινά η αναβάθμιση σε Android 10!

απο John Leondaris

Είναι γνωστό, πως η Huawei αντιμετωπίζει προβλήματα με το Huawei Mate 30 Pro και τις υπηρεσίες Google. Παρ’ όλα αυτά, το Huawei Mate 20 Pro εξακολουθεί να αποτελεί μια σημαντική ναυαρχίδα και να λαμβάνει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Android.

Όπως φαίνεται, ορισμένοι χρήστες από την Ολλανδία, λαμβάνουν ήδη την πολυαναμενόμενη ενημερωμένη έκδοση του EMUI 10 που βασίζεται στο Android 10. Μαζί, έρχεται και η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2019. Φυσικά, το EMUI 10 φέρνει έναν νέο σχεδιασμό μαζί με μερικά καινούργια χαρακτηριστικά που εγκαινιάζει το Android 10.

Huawei Mate 20 Pro

Η ενημερωμένη έκδοση είναι 4.42GB με αριθμό κατασκευής 10.0.0.136. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν μάλλον θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να φτάσει σε όλους τους χρήστες. Ίσως, λοιπόν, να κυκλοφορήσει σταδιακά, οπότε χρειάζεται ακόμη αρκετή υπομονή. Όπως και να έχει, δε φαίνεται πως θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να δοκιμάσετε το νέο Android 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights