Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi: Κατοχυρώνει πατέντα για corner selfie κάμερα!

Xiaomi: Κατοχυρώνει πατέντα για corner selfie κάμερα!

απο John Leondaris

Το μπροστινό full-screen design έχει γίνει αρκετά συνηθισμένο πλέον. Βέβαια, αυτό ισχύει κυρίως για τις high-end και mid-range συσκευές. Τι γίνεται όμως με τις συσκευές low-end κατηγορίας; Φαίνεται πως η Xiaomi έχει μια αρκετά όμορφη λύση. Αυτό επιβεβαιώνεται από το πιο πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε η εταιρία.

XiaomiXiaomi

Όπως φαίνεται, έχουμε ένα smartphone με μια front-facing κάμερα, τοποθετημένη στην επάνω γωνία του μπροστινού πάνελ. Αρχικά, το κόψιμο φαίνεται να είναι μικρότερο από τις συνηθισμένες έως τώρα εγκοπές που έχουμε δει να φιλοξενούν την selfie κάμερα.

Μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο στην αρχή. Ωστόσο, εάν οι διπλές front-facing κάμερες αρχίζουν σταδιακά να εφαρμόζονται ευρέως, η λύση που προτείνει η Xiaomi ίσως αρχίσει να φαίνεται αρκετά λογική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights