Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 20 Lite: Κυκλοφορεί αύριο νέα παραλλαγή από την Honor!

Honor 20 Lite: Κυκλοφορεί αύριο νέα παραλλαγή από την Honor!

απο John Leondaris

Το νέο Honor 20 Lite βρίσκεται στο δρόμο προς την πατρίδα του την Κίνα, μιας και ο George Zhao ανακοίνωσε την άφιξή του. Υπενθυμίζουμε πως η Honor είναι η θυγατρική εταιρία της Huawei. Τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να προσφέρει αξιόλογες συσκευές σε προσιτή τιμή. Γι’ αυτό, έχει αναδειχθεί σε μετρήσιμη δύναμη στην αγορά των smartphone.

Το εν λόγω τηλέφωνο εμφανίστηκε στην TENAA και ο διευθυντής της Honor μοιράστηκε μερικά από τα επερχόμενα χρώματα του κινητού. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία έναρξης, που είναι στις 15 Οκτωβρίου.

Το τηλέφωνο έχει εισαχθεί στην TENAA ως LRA-AL00 και θα έχει επεξεργαστή 2,2 GHz. Πιθανότατα όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τον Kirin 810. Συνοδεύεται από 4/6/8GB RAM και μέχρι 256GB ROM. Η οθόνη θα είναι ένα OLED 6,3 ” πάνελ με ανάλυση 2400 x 1080.

Honor 20 Lite

Σχετικά με τις κάμερες, έχουμε ένα κύριο αισθητήρα 48 MP, σε συνδυασμό με έναν snapper 8 MP και έναν αισθητήρα βάθους 2 MP. Η μπροστινή κάμερα είναι 16 MP. Είναι τοποθετημένη σε μια εγκοπή με σχήμα σταγόνας στην οθόνη και όχι σε punch-hole, όπως στα Honor 20, Honor 20 Pro και Honor 20S.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια midrange συσκευή, η εμφάνιση του Honor 20 Lite είναι εξίσου σημαντική. Η Xiaoyun Zhang, CBO της Honor, μοιράστηκε μερικά σχέδια σχετικά με τον χρωματισμό της συσκευής που αφορούν το πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Το τηλέφωνο αναμένεται να έρθει με Magic UI 2.0, με βάση το Android Pie. Ταυτόχρονα, η μπαταρία θα είναι τουλάχιστον 3.900 mAh. Στο αυριανό event θα μάθουμε πόσο κοστίζει το Honor 20 Lite. Εικάζουμε, πως η τιμή του θα κυμαίνεται ανάμεσα στην τιμή του
Honor 20i (παγκοσμίως γνωστό ως Honor 20 Lite) και του Honor 20S. Δηλαδή, αναμένουμε μια τιμή εκκίνησης περίπου στα 250 δολάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights