Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Φανερώνει νέα χαρακτηριστικά του Android 10 beta για τα S10!

Samsung: Φανερώνει νέα χαρακτηριστικά του Android 10 beta για τα S10!

απο John Leondaris

Μετά από πολλά teasers, η Samsung φέρνει τελικά το Android 10 beta για τα S10, S10e, S10 + και S10 5G διεθνώς. Το firmware είναι ήδη διαθέσιμο στη Νότια Κορέα εδώ και αρκετές ημέρες. Τώρα, οι χρήστες διεθνώς θα μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα gestures, τo FocusMode και τις προσθήκες του One UI πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Android 10.

Ορισμένες νέες δυνατότητες στον σχεδιασμό περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη διαχείριση των ειδοποιήσεων με ελαχιστοποιημένα αναδυόμενα παράθυρα και απλοποιημένη ρύθμιση κουμπιών. Ο νέος σχεδιασμός θα είναι χρήσιμος κατά τη διάρκεια που ο χρήστης για παράδειγμα παίζει κάποιο παιχνίδι. Αυτό γιατί οι εισερχόμενες κλήσεις θα καταλαμβάνουν τώρα ένα σημαντικά μικρότερο τμήμα της οθόνης. Μια άλλη βελτίωση αφορά τον ελέγχο έντασης που επίσης έχει λεπτύνει.

Samsung

Το Dark mode έχει επίσης τροποποιηθεί. Πιο αναλυτικά, τώρα υποστηρίζει τη μείωση της φωτεινότητας της ταπετσαρίας και την προσαρμογή του κειμένου, των χρωμάτων, των ειδοποιήσεων και του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος για ευκολότερη ανάγνωση.

To νέο FocusMode επιτρέπει να διακόψετε προσωρινά ορισμένες εφαρμογές για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Επίσης, υπάρχει μια νέα καρτέλα ψηφιακής ευεξίας για τον καλύτερο έλεγχο της συσκευής.

Samsung

Προκειμένου να δοκιμάσουν το νέο Android 10 beta build, οι χρήστες του S10 θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια έκδοση beta. Γι’ αυτό, η Samsung συνιστά να μην το εγκαταστήσετε στην κύρια συσκευή σας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights