Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Pixel 4: Το νέο κινητό της Google έρχεται σε τρία χρώματα!

Pixel 4: Το νέο κινητό της Google έρχεται σε τρία χρώματα!

απο John Leondaris

Σήμερα η Google παρουσίασε τα νέα της smartphone, τα Google Pixel 4 και 4 XL. Τώρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων ναυαρχίδων της Google, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα χρώματα και τις τιμές που έχουν τα νέα κινητά που θα πουληθούν στις 22 Οκτωβρίου.

Τα δύο νέα κινητά έρχονται σε τρία χρώματα: Clearly White, Just Black και Oh So Orange (limited edition) με δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου στα 64GB ή 128GB.

Pixel 4

Στις ΗΠΑ, τα Pixel 4 και 4 XL είχαν ξεκινήσει από 799 δολάρια έως και 999 δολάρια. Από την άλλη, στην Ευρώπη η τιμή εκκίνησης αγγίζει τα 999 δολάρια. Η τιμή αυτή, είναι οικονομικότερη συγκριτικά με ένα 64GB iPhone 11 Pro. Πόσο μάλλον συγκριτικά με ένα 64GB Pro Max.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights