Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi 8 και 8A: Ξεκινούν στην Κίνα με τιμή κάτω των 100 δολαρίων!

Redmi 8 και 8A: Ξεκινούν στην Κίνα με τιμή κάτω των 100 δολαρίων!

απο John Leondaris

Μετά το ντεμπούτο τους στην Ινδία, τα νέα entry-level Redmi 8 και 8A είναι τώρα διαθέσιμα στην εγχώρια αγορά της Κίνας. Τα δύο entry-level κινητά διαφέρουν κυρίως στην κάμερα και τον σχεδιασμό.

Το Redmi 8 διαθέτει τον νέο σχεδιασμό Aura Wave Glass, που υιοθετήθηκε στο Redmi K20. Από την άλλη, το 8A φέρει το πλαστικό Aura Wave Grip. Οι οθόνες είναι πανομοιότυπες. Δηλαδή, μιλάμε για HD+ 6,22 ιντσών οθόνες με εγκοπή για την 8MP selfie κάμερα.

Οι ομοιότητες συνεχίζονται με τον 12nm Snapdragon 439 με 3/4GB RAM και 32/64GB ROM. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με microSD.

Redmi 8 και 8A

Στο πίσω μέρος, τα Redmi 8 και 8A έχουν τον αισθητήρα 12MP Sony IMX363. Όμως, το Redmi 8 φέρνει έναν δευτερεύον αισθητήρα βάθους 2MP και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000 mAh. Και τα δύο τηλέφωνα έρχονται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W.

Το Redmi 8 είναι ήδη διαθέσιμο και η τιμή του κυμαίνεται στα 113 δολάρια για την έκδοση 3/32 GB και στα 127 δολάρια για την 4/64 GB.

Το Redmi 8A λανσάρεται αύριο, ξεκινώντας από τα 99 δολάρια για την έκδοση των 3/32GB από τα 113 δολάρια για την 4/32GB. Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα μέσω όλων των μεγάλων διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής και θα υπάρχει μια ειδική τιμή για την πρώτη ημέρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights