Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Φέρνει μια λειτουργία των Note 10 σε παλαιότερα Note!

Samsung: Φέρνει μια λειτουργία των Note 10 σε παλαιότερα Note!

απο John Leondaris

Το Samsung Galaxy Note 10 έφτασε με μια λειτουργία μετατροπής χειρογράφου κειμένου σε πληκτρολογημένο κείμενο μέσω της εφαρμογής Galaxy Notes. Ταυτόχρονα, η κορεατική εταιρεία υποσχέθηκε ότι η εν λόγω δυνατότητα θα φθάσει και σε άλλα τηλέφωνα με το OneUI 2.0 beta. Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ, μιας και σήμερα οι χρήστες των Galaxy Note 9 και Galaxy Note 8 έχουν λάβει τη δυνατότητα αυτή μέσω αναβάθμισης.

Samsung

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν το τηλέφωνό σας μπορεί να αναβαθμίσει την εφαρμογή Samsung Notes στην έκδοση 3.1.04.16, τότε μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη λειτουργία. Δηλαδή, μπορείτε να γράφετε απλώς με το δάχτυλό σας, χωρίς να χρειαστεί το S Pen. Ωστόσο, ανατρέχοντας σε ένα Samsung Galaxy S10+ βλέπουμε ότι δεν είναι όλες οι συσκευές που θα αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα. Βέβαια, μπορεί να πρόκειται για μια προσωρινά περιορισμένη διάθεση της νέας λειτουργίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη δημιουργία μιας σημείωσης, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν μερικά ακόμα στυλ για να επιλέξετε στο handwriting mode. Για να ελέγξετε αν η εφαρμογή σας Galaxy Notes διαθέτει τη δυνατότητα, απλώς μεταβείτε στη σελίδα Πληροφορίες και ενημερώστε την.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights