Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung Hellas Χορηγός Τεχνολογίας στο Navarino Challenge

Η Samsung Hellas Χορηγός Τεχνολογίας στο Navarino Challenge

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού ως Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας. Από τις 11 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του Navarino Challenge είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνολογικές καινοτομίες και να ενημερωθούν για τις προηγμένες λύσεις της εταιρείας. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες, για πρώτη φορά στην ιστορία του δημοφιλούς αθλητικού γεγονότος, συμπλήρωσαν ψηφιακά τη συμμετοχή τους μέσω του πρωτοποριακού Galaxy Tab S6, μηδενίζοντας τη χρήση χαρτιού.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης διοργάνωσης, οι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο Samsung Business lounge στο Westin Resort και ενημερώθηκαν για την απόλυτη business λύση της εταιρείας, το Samsung Dex, γνώρισαν από κοντά τα πανίσχυρα smartphones Galaxy Note10 | Note 10+, απόλαυσαν την απαράμιλλη εικόνα της Samsung QLED 8K TV, την κινηματογραφική εμπειρία με τη Samsung 4K Smart QLED TV, την εμπειρία χρήσης με τα QLED Gaming Monitor και περιηγήθηκαν στις πολλαπλές λειτουργίες της διαδραστικής οθόνης Flip.

Η Samsung Electronics Hellas, Xορηγός του Aγώνα Δρόμου 5χλμ, προσέφερε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Galaxy Fit επόμενης γενιάς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δρομείς που επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν, μπόρεσαν να ελέγξουν τις επιδόσεις τους παρακολουθώντας live τα fitness στατιστικά τους, όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο χρόνος απόδοσης, με μόλις μια ματιά χωρίς να χάσουν στιγμή από την απόδοσή τους.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν από τη Samsung με ένα πλήθος αποκλειστικών εμπειριών να περιμένει τους συμμετέχοντες σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης παρουσίασε με την υποστήριξη της Samsung, το Παραολυμπιακό Άθλημα Μπότσια, στο οποίο διαγωνίζονται παγκοσμίως οι κορυφαίοι Παραολυμπιονίκες για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο δυο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης εισήγαγε επιλεγμένους συμμετέχοντες στο παραδοσιακό Κορεάτικο άθλημα στο πλαίσιο ενός private session με την ευγενική χορηγία της Samsung. Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400 μέτρα, Περικλής Ιακωβάκης μαζί με τον ο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, χρησιμοποίησαν την προηγμένη κάμερα του Galaxy Note10 για να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές του Navarino Challenge. Ακόμη, η Samsung προσέφερε σε επιλεγμένους συμμετέχοντες την αποκλειστική εμπειρία να δειπνήσουν με τον διάσημο υπερμαραθωνοδρόμο, Ντην Καρνάζη, ενώ, επίσης, επιλεγμένοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν από τον λόγο του θρυλικού μπασκετμπολίστα, Νίκου Γκάλη κατά την διάρκεια του coaching session που πραγματοποιήθηκε, με την ευγενική χορηγία της Samsung.

Η Samsung στηρίζει σθεναρά κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο και ανανεώνει το ραντεβού με τους συμμετέχοντες του Navarino Challenge για την επόμενη χρονιά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights