Αρχικη APPS / GAMES Xiaomi: Έρχεται το JoyUI 11 στα Black Shark κινητά της!

Xiaomi: Έρχεται το JoyUI 11 στα Black Shark κινητά της!

απο John Leondaris

Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο MIUI 11 μαζί με τα Mi 9 Pro και Mi Mix Alpha. Ωστόσο, τα Black Shark smartphone που τρέχουν MIUI 10 θα λάβουν μια αναβάθμιση σε JoyUI 11. Πρόκειται για ένα UI που εστιάζει κυρίως στο gaming και χρησιμοποιεί ως βάση του το MIUI.

Xiaomi

Στόχος είναι να προσφέρει μια καλύτερη gaming εμπειρία στα Black Shark. Μάλιστα, η Xiaomi υποσχέθηκε περισσότερα νέα χαρακτηριστικά και πολλά θέματα για περαιτέρω εξατομίκευση του smartphone. Αναμένεται να έχει εναλλαγές για διαφορετικά game modes και μια ευκολότερη πρόσβαση στην Xiao AI. Η Xiao AI είναι η ψηφιακή βοηθός της Xiaomi σε όλες τις συσκευές της εταιρίας που πωλούνται στην Κίνα.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τέσσερις συσκευές που αναμένεται να αποκτήσουν το νέο interface. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο original Xiaomi Black Shark, το Black Shark Helo, το Black Shark 2 και το τελευταίο Black Shark 2 Pro με τον Snapdragon 855+.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights