Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Pixel 4 με σημαντικές περικοπές

Google Pixel 4 με σημαντικές περικοπές

απο Kostas Gliatiotis

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων Pixel 4 και Pixel 4 XL από τη Google, έρχονται αρκετές πληροφορίες που αφορούν τις δύο συσκευές, και δεν αναφέρθηκαν κατά την παρουσίαση τους.

Στο σύνολο τους, είναι ενοχλητικές περικοπές που φαίνεται ότι έχουν γίνει, παρότι η τιμή πώλησης για κάθε μία από τις δύο συσκευές δεν είναι καθόλου χαμηλή. Πιο συγκεκριμένα, τα Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν θα έχουν στη συσκευασία τους ακουστικά, αλλά ούτε και adaptor για την σύνδεση ακουστικών με 3.5 mm υποδοχή, στην USB type-C θύρα στο κάτω μέρος των δύο συσκευών.

Με την παρουσίαση των πρώτων Pixel πριν αρκετά χρόνια, η Google είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην αφαίρεση της θύρας ακουστικών από την Apple. Πλέον η εταιρεία την έχει αφαιρέσει και αυτή, ενώ δεν θα δίνει στη συσκευασία και καμιά επιλογή χρήσης ενσύρματων ακουστικών.

Μαζί με αυτά όμως, τα νέα pixel 4 θα είναι και τα πρώτα τηλέφωνα της σειράς που δεν θα έχουν δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Google photos για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης . Η Google προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο σε όλους, με την προϋπόθεση όμως ότι οι φωτογραφίες συμπιέζονται μέχρι ένα βαθμό.

Τα Smartphones της σειράς, είχαν μέχρι σήμερα αυτή την επιπλέον υπηρεσία, σαν ένα ακόμα λόγο να τα επιλέξει κάποιος αντί του ανταγωνισμού. Χωρίς την υπηρεσία αυτή, ο αποθηκευτικός χώρος στο Google photos είναι πρακτικά ίδιος με αυτόν που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας που εγκαθιστά την εφαρμογή στο Smartphone του.

Με τιμή πώλησης που δεν είναι καθόλου χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, και τα δύο νέα Smartphones της Google κάνουν απαράδεκτες περικοπές που δεν δικαιολογούνται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights