Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Meizu 16T: Θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου!

Meizu 16T: Θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου!

απο John Leondaris

Μια νέα διαρροή αποκαλύπτει πως ότι η κινεζική εταιρεία Meizu θα παρουσιάσει το 16T στις 23 Οκτωβρίου. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα την ημερομηνία, μέσω μιας αφίσας στο Weibo.

Η Meizu δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα χαρακτηριστικά του 16T (βέβαια έχει δώσει ένα δείγμα από την κάμερα). Όμως, χάρη στο AnTuTu, γνωρίζουμε ότι θα έρθει με Snapdragon 855 SoC, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Το smartphone θα τρέχει Android Pie. Επίσης, αναμένεται να έρθει με μια FullHD+ 6.5 ” οθόνη.

Meizu 16T

Όσον αφορά την μπαταρία, αναμένουμε μια χωρητικότητας 4.400 mAh. Η selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος θα είναι στα 16MP. Στο πίσω μέρος του κινητού θα έχουμε μια τριπλή ρύθμιση κάμερας (12MP + 10MP + 5MP).

Περιμένουμε ότι η εταιρία σύντομα θα επιβεβαιώσει κάποια ακόμα χαρακτηριστικά του 16T όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την  επίσημη ανακοίνωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights