Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου στην Ινδία!

Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου στην Ινδία!

απο John Leondaris

Το Realme X2 Pro που αποκαλύφθηκε εχθές έρχεται στην Ινδία στις 20 Νοεμβρίου. Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης για το launch event που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί.

Το smartphone είχε αρχικά προγραμματιστεί να φτάσει στην Ινδία τον Δεκέμβριο. Πιθανότατα, θα έφτανε παράλληλα με το XT 730G, το οποίο σε Κίνα και Ευρώπη ονομάζεται X2. Όμως, η εταιρεία άλλαξε τα σχέδιά της και το λανσάρισμα του κινητού στην Ινδίας, λόγω ζήτησης.

Realme X2 Pro

Το email που έστειλε η Realme δηλώνει ότι η εταιρεία έχει ετοιμάσει και “άλλες εκπλήξεις” στις 20 Νοεμβρίου, χωρίς ακόμη να έχει γίνει σαφές περί τίνος πρόκειται. Όπως φαίνεται, η Realme δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το XT 730G στην Ινδία ταυτόχρονα με το X2 Pro. Ωστόσο, μιας και έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν μήνα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές.

Το X2 Pro είναι το πρώτο high-end smartphone της Realme που είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855+ SoC. Διαθέτει επίσης AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και τετραπλή ρύθμιση κάμερας που περιλαμβάνει τηλεφακό.

Το X2 Pro έρχεται επίσης με έως 12GB RAM, UFS 3.0 storage, διπλά στερεοφωνικά ηχεία και φόρτιση SuperWOOC 50W.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights