Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi: Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια Redmi Note συσκευές!

Xiaomi: Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια Redmi Note συσκευές!

απο John Leondaris

Η Redmi της Xiaomi έχει μια πολύ επιτυχημένη σειρά smartphones. Πρόκειται για τη σειρά Redmi Note, η οποία τα πηγαίνει περίφημα στις πωλήσεις.

Η κινεζική εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές Redmi Note παγκοσμίως από τότε που ξεκίνησε το 2014. Έτσι σήμερα υπάρχουν προφανώς 100+ εκατομμύρια ευχαριστημένοι χρήστες μιας Redmi συσκευής, όποια και αν είναι αυτή.

Xiaomi

Να αναφέρουμε ότι η ναυαρχίδα Redmi Note 7 πούλησε 4 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Τον Ιούλιο, ο αριθμός αυτός έφθασε τα 15 εκατομμύρια και χθες ανέβηκε στα 20 εκατομμύρια. Οι τελευταίες συσκευές της σειράς είναι τα Redmi Note 8 και Redmi Note 8 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights