Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei Mate X: Διέρρευσε αλλαγή στον σχεδιασμό του!

Huawei Mate X: Διέρρευσε αλλαγή στον σχεδιασμό του!

απο John Leondaris

Το Huawei Mate X αναμένεται να έρθει περίπου στα τέλη αυτού του μήνα. Μάλιστα, ένα unboxing video φανερώνει ορισμένες αλλαγές στον σχεδιασμό. Σε σύγκριση με τα πρωτότυπα που παρουσίασε η Huawei, το κουμπί ανοίγματος της οθόνης έχει επανασχεδιαστεί. Έχει έναν πορτοκαλί φωτισμό για να είναι πιο εύκολο να το εντοπίσει ο χρήστης και να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει.

Huawei Mate X

Η εταιρεία, έχει ήδη καθυστερήσει την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συσκευής. Ο λόγος ήταν ορισμένες ανησυχίες σχετικά την ανθεκτικότητα του Mate X. Άλλωστε, είχε προηγηθεί και η αναγκαστική ανάκληση του Galaxy Fold της Samsung για τον ίδιο λόγο. Στη συνέχεια, η Huawei δεσμεύτηκε να κάνει περισσότερες δοκιμές στο Mate X και να βεβαιωθεί πως θα κυκλοφορήσει το προϊόν μόνο όταν είναι απολύτως έτοιμο να βγει στην αγορά. Μένει, λοιπόν, μόνο να περιμένουμε την κυκλοφορία του, η οποία δεν πρόκειται να αργήσει πολύ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights