Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρά την απαγόρευση των ΗΠΑ!

Huawei: Συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρά την απαγόρευση των ΗΠΑ!

απο John Leondaris

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Q3 της Huawei δείχνουν πως η εταιρία τα πήγε αρκετά καλά παρά την απαγόρευση από την αμερικανική κυβέρνηση. Το πρώτο τρίμηνο, τα έσοδα της εταιρίας άγγιξαν τα 610,8 δισεκατομμύρια CNY. Δηλαδή, έφτασαν περίπου τα 86 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης των 24,4% συγκριτικά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Μάλιστα, η εταιρεία κατάφερε να αποστείλει 185 εκατομμύρια συσκευές. Δηλαδή, μιλάμε για μια αύξηση 26% σε σύγκριση με πέρυσι.

Η Huawei δεν έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τις αποστολές smartphone για το Q3 2019. Ωστόσο, εκτιμάται πως οι αποστολές έφτασαν περίπου τις 67 εκατομμύρια μονάδες. Πρόκειται για αύξηση 13,5% σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2019. Τότε, η εταιρεία είχε καταφέρει να αποστείλει 59 εκατομμύρια μονάδες. Με άλλα λόγια, η εταιρία είχε ένα σαφέστερα καλύτερο τρίμηνο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο.Είναι επίσης η πρώτη φορά που η Huawei βλέπει τις αποστολές smartphone να αυξάνονται από τότε που μπήκε στη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Huawei

Η έκθεση αναφέρει ακόμη, το διευρυμένο 5G δίκτυο της Huawei. Αυτό, περιλαμβάνει περισσότερες από 60 εμπορικές συμβάσεις με παρόχους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, περισσότερες από 700 πόλεις και 220 εταιρείες της λίστας “Fortune 500” έχουν συνεργαστεί με την Huawei για την Horizon Digital Platform.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights