Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S10 Lite: Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το κινητό!

Samsung Galaxy S10 Lite: Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το κινητό!

απο John Leondaris

Η Samsung ετοιμάζει “Lite” προσθήκες στα Galaxy S10 και Galaxy Note10. Τα κινητά, φέρουν τους κωδικούς SM-G770F και SM-N770F αντίστοιχα. Μιας και το Note10 Lite αποτελεί μέχρι στιγμής μυστήριο, είναι πολύ περισσότερα αυτά που μαθαίνουμε για το S10 Lite.

Το Samsung Galaxy S10 Lite μπορεί να είναι η άλλη ονομασία του Galaxy A91. Θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα. Θα έχουν “Prism” χρώματα όπως το S10, και όχι “Aura” όπως το Galaxy Note10.

Samsung Galaxy S10 Lite

Το φημολογούμενο S10 Lite φαίνεται πως θα έχει όσα χαρακτηριστικά έχουμε ακούσει για το A91. Δηλαδή, θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855, 8/128GB και μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh. Θα υποστηρίζει ακόμη γρήγορη φόρτιση 45W. Σχετικά με τις κάμερες, αναμένουμε κύριο αισθητήρα 48MP, 12MP ultra wide και έναν αισθητήρα βάθους 5MP στο πίσω μέρος. Μπροστά, αναμένουμε μια 32MP selfie κάμερα.

Η οθόνη φημολογείται ότι είναι ένα πάνελ 6.7 “1080p + Super AMOLED. Δηλαδή, θα είναι μεγαλύτερη από το Galaxy S10 + (6.4”) και περίπου το ίδια με το S10 5G (6.7 “). Αν αυτό τελικά ισχύσει, σε συνδυασμό με την ταχύτερη φόρτιση από τις 4G εκδόσεις που ακούγεται πως θα έχει, κάνουν τον χαρακτηρισμό “Lite” οξύμωρο γι’ αυτή τη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights