Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy Note10+ 5G: Έρχεται update fix για το δακτυλικό αποτύπωμα

Galaxy Note10+ 5G: Έρχεται update fix για το δακτυλικό αποτύπωμα

απο John Leondaris

Τα Galaxy S10, S10+, S10 5G, Note10, Note10+ και Galaxy Note10+ 5G της Samsung χρησιμοποιούν αισθητήρα υπερήχων για την λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως τα κινητά αυτά έχουν ένα ζήτημα ασφαλείας. Πιο αναλυτικά, εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί προστατευτικό οθόνης, τότε το κινητό του ξεκλειδώνει με οποιοδήποτε δακτυλικό αποτύπωμα, ακόμη και εάν αυτό δεν είναι καν καταχωρημένο. Η Samsung υποσχέθηκε να επιλύσει αυτό το ζήτημα. Το Note10+ 5G θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα πάρει το fix update. Ή τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε.

Galaxy Note10+ 5G

Αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση για αυτή τη σειρά κινητών μέσα στον ίδιο μήνα. Για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το όνομα έκδοσης είναι N976BXXU1ASJ2. Έχει μέγεθος μόνο 18MB και δεν είναι ακόμη απολύτως σαφές το τι ακριβώς θα επιλύσει. Θα μπορούσε να είναι απλώς μια ενημέρωση για τη βελτίωση της ταχύτητας και όχι μια λύση για το εν λόγω security flaw.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights