Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Φέρνει το nova 5z – ένα φθηνότερο nova 5i Pro!

Huawei: Φέρνει το nova 5z – ένα φθηνότερο nova 5i Pro!

απο John Leondaris

Η Huawei παρουσίασε τη σειρά nova 5 τον Ιούνιο με το nova 5i Pro να έρχεται ένα μήνα αργότερα. Τώρα, ένα νέο smartphone ανακοινώθηκε στην Κίνα. Πρόκειται για το Huawei nova 5z, το οποίο μοιάζει με το nova 5i Pro.

Το nova 5z έχει στο εσωτερικό του τον Kirin 810 και 6GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 64 GB είτε 128 GB, αλλά μονάχα η πρώτη επιλογή είναι καινούργια για το συγκεκριμένο κινητό. Όλα τα άλλα, από την οθόνη μέχρι την μπαταρία και τις κάμερες παραμένουν ίδια.

Huawei

Η οθόνη είναι μια LCD 6,26 ” οθόνη. Εκεί βρίσκουμε μια εγκοπή στην οποία φιλοξενείται ένας αισθητήρας 32MP. Στο πίσω μέρος έχουμε μια τετραπλή ρύθμιση κάμερας: 48 MP + 8 MP wide-angle + 2 MP αισθητήρας βάθους + 2 MP macro. Η μπαταρία είναι 4.000 mAh με φόρτιση 20W.

Το τηλέφωνο τρέχει EMUI 9.1, βασισμένο στο Android Pie. Διαθέτει επίσης AI για κάμερα και απόδοση και GPU Turbo για τους λάτρεις του gaming.

Το Huawei nova 5z είναι διαθέσιμο στην Κίνα. Η τιμή του είναι είτε στα 200 δολάρια είτε στα 225, ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό έρχεται στους εξής χρωματισμούς: Black, Aurora και Emerald Green.

Φήμες ήθελαν το nova 5i Pro να έρχεται παγκοσμίως ως Mate 30 Lite. Ωστόσο, προς το παρόν τα nova 5i Pro και nova 5z παραμένουν μόνο στην αγορά της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights